Freeformer

Freeform Gyapjúnap Csillaghegyen

Több okom is volt elzarándokolni Csillaghegyre, a VIII. Gyapjúnapra. Részben a barkás csapatot látogattam, hiszen nem hiányozhattunk onnan, ahol a fonalaké a főszerep. 

uj-barkas-fonalak

DIY-tavasztunderek

praline-bonbon-fonal-kendo

És természetesen a Cser Kiadó  könyvei sem maradhattak le a fonalak mögött.

konyvek-kezimunka

A tapestry (az előző blogbejegyzésben részletesen írtam róla) elindult hódító útjára, íme egy készülő példány, a Tapestry-könyv volt a felbujtó.

tapestry-horgolas

És ha igazi csodát akartok látni, akkor nézzétek meg ezt a kendőt! Kolléganőm remekműve! Nem kis négyzetekből van összevarrva, mint egy nagyi, nem ám! Ez egyben van megkötve! Hogy hogyan, azt ide vagy a képre kattintva lehet megtudni. Bátraké a szerencse!

Piece-by-piece-kendo

Egy jópofa újdonság. Igazából az ember a fejére csap, és azt mondja, “ez eddig mé nem jutott az eszembe!”. Bővebbet ide kattintva tudhatsz meg, a képre kattintva meg egy rajzfilm látható az objektumról.  :O)

anigif

Annás csodaszép, kézzel festett fonalai is szerepeltek az étlapon.

annas-kertje-kezzel-festett-fonalak

Szöszi cica nem jelent meg az eseményen, maga helyett ezt a lustálkodó orrrókát küldte. :O)

amigurumi-roka

Itt sem hiányozhattak a gyönyörű sálak.

salak-kezzel-festett-fonalbol

 

Na és a másik ok, ami miatt mentem, és amit egy kicsit elügyetlenkedtem, a freeform horgolás workshop, amit Anyahajó tartott az érdeklődő publikumnak. Sajnos a róla készült fotó nem sikerült, helyette látogassatok el a blogjába! És amit gyártottam, az meg olyan kis csóri lett, hogy nem fotóztam le. Helyette íme egy kis hamisítatlan freeform fíling.

freeform-crochet-workshop

De amit tanultam, az itt  van a fejemben, úgyhogy végre elkészül majd  a párnám! Rövidesen mutatom az új tudományom, és remélem, a kész párnát is. (És aztán majd csinálok egy színeset is. :O)

keszulo-freeform-parna

Na és persze fonalak, fonalak és fonalak…

IMG_20160416_150554 (1)

…és fonalak!

IMG_20160416_150533

Gondoltatok már arra, milyen lenne beleugrani egy fonalakkal teli tartályba? Egy olyanba, amiben a színes labdák szoktak lenni. :O)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!